Liverpool a pierdut pe final meciul disputat pe teren propriu cu Leeds United, scor 1-2, în etapa a 14-a a Premier League, mărind distanța față de primele locuri.

Jurgen KloppFoto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oaspeții au deschis scorul în minutul 4 prin Rodrigo, care a profitat de o nesincronizare între Joe Gomez și portarul Alisson. Salah a reușit egalarea în minutul 14, iar Leeds a lovit bara transversală în minutul 20 prin Aaronson.

După mai multe ratări ale gazdelor în partea secundă, Leeds a reușit golul victoriei în minutul 89, după ce Summerville a finalizat acțiunea lui Gnonto.

Liverpool rămâne pe locul 12 cu doar 16 puncte, la 8 puncte distanță de ultimul loc de Champions League, în timp ce Leeds ocupă poziția a 15-a.

Teama lui Jurgen Klopp de a nu termina în primele 4

„Nu este grija mea principală în acest moment, dar nu pot să nu observ distanța față de primele locuri, însă nu te poți califica în Liga Campionilor dacă joci inconstant, cum o facem noi în acest moment. Totul este posibil, dar pentru asta trebuie să câștigăm cât mai multe meciuri”, a declarat Klopp la conferința de presă de după meci.

Premier League, etapa a 14-a

Leicester City – Manchester City 0-1

Bighton – Chelsea 4-1

Crystal Palace – Southampton 1-0

Brentford – Wolverhampton 0-0

Newcastle – Aston Villa 0-0

Bournemouth – Tottenham 2-3

Fulham – Everton 0-0

Liverpool – Leeds Unite 1-2

Partidele de duminică

Arsenal – Nottingham Forest

Manchester United – West Ham United