Deși primul sezon al lui Messi la Paris a fost sub așteptări, cel de-al doilea a fost unul spectaculos. Pentru prestațiile de pe teren, beneficiile economice și liniștea pe care o aduce grupului plin de vedete, Paris Saint-Germain și-a arătat disponibilitatea de a-i oferi un nou contract.

Lionel MessiFoto: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

PSG nu va activa clauza de prelungire pentru Leo Messi

Conform Sport.es, PSG nu va activa opțiunea de prelungire cu un an a contractului. În 2020, starul argentinian a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani, cu o clauză de prelungire pentru încă un an.

Francezii nu doresc activarea acestuia, ci doresc să îl păstreze pe Messi pentru următorii doi ani, oferindu-i un nou contract.

Contract până la retragere, oficializat după Mondialul din Qatar

Paris Saint-Germain vrea să fie ultimul club din cariera lui Messi, în 2025 sau mai târziu, pentru imaginea pe care o aduce și aportul economic.

Scopul francezilor este să înceapă negocierile cu Lionel Messi și să ajungă la un acord până la începutul Campionatului Mondial din Qatar, urmând să oficializeze semnarea după încheierea acestuia (turneul final mondial debutează pe 20 noiembrie și se va încheia pe 18 decembrie).