Brighton a învins pe teren propriu Chelsea Londra, scor 4-1, în etapa a 14-a din Premier League, într-un meci în care formația londoneză a marcat de două ori în propria poartă.

Graham PotterFoto: Phil Duncan/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brighton – Chelsea 4-1, meci cu două autogoluri

Chelsea Londra, pregătită de fostul antrenor al celor de la Brighton, Graham Potter, s-a văzut condusă la pauză cu scorul de 3-0, după golul lui Leandro Trossard (5) și autogolurile lui Loftus-Cheek (14) și Trevoh Chalobah (42).

La pauză, antrenorul londonezilor l-a înlocuit pe portarul Kepa cu Mendy. Oaspeții au redus din diferență prin Kai Havertz (48), iar scorul final a fost stabilit de către Pascal Gross (92).

A fost primul meci în istoria competiției în care Chelsea își trece în cont două autogoluri. Londonezii rămân momentan pe locul al cincilea, la opt puncte de lider.

Leicester City – Manchester City 0-1, provizoriu pe primul loc

Manchester City a învins în deplasare pe Leichester City, 1-0, după o reușită superbă din lovitură liberă, semnată de Kevin De Bruyne.

„Cetățenii”, fără vedeta Erling Haaland, urcă provizoriu pe primul loc, cu un punct peste Arsenal Londra, care va juca duminică pe teren propriu cu Nottingham Forest.

Premier League, rezultatele de sâmbătă

Leicester City – Manchester City 0-1 Brighton – Chelsea 4-1

Crystal Palace – Southampton 1-0

Brentford – Wolverhampton 0-0

Newcastle – Aston Villa 0-0

Bournemouth – Tottenham 2-3

Fulham – Everton 0-0

Liverpool – Leeds Unite 1-2

Partidele de duminică

Arsenal – Nottingham Forest

Manchester Unite – West Ham United