Paris Saint-Germain va disputa sâmbătă pe Parc des Princes cel de-al 100-lea meci la rând cu casa închisă, împotriva lui Troyes. Toate biletele puse în vânzare pentru acest meci au fost epuizate, iar acest lucru se întâmplă încă de la începutul sezonului 2017-2018.

Fanii celor de la PSGFoto: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

PSG la cel de-al 100-lea meci sold-out

Fie că a fost vorba despre Ligue 1, Cupa Franței sau Champions League, fanii rouge-et-bleu au umplut stadionul favoriților la meciurile de acasă. Din vara anului 2017, peste 4,7 milioane de oameni au participat la meciuri, într-o atmosferă considerată printre cele mai frumoase din Europa.

Pentru a sărbători loialitatea și entuziasmul fanilor, PSG a lansat un clip video dedicat suporterilor săi, produs de fani pentru fani. De asemenea, la ora meciului, diverși abonați marcanți din istoria clubului vor fi celebrați.

„Aceste 100 de meciuri cu casa închisă pe Parc des Princes demonstrează entuziasmul fanilor pentru club. De oriunde ar veni, cu abonament sau bilet, toți își au locul lor pe stadion și în istoria acestei echipe. Este, de asemenea, o recunoaștere a muncii tuturor celor care fac posibil ca susținătorii noștri să se bucure de o experiență unică, demnă de loialitatea lor față de club”, a declarat Nicolas Arndt, director de Ticketing al Paris Saing-Germain, conform site-ului oficial.

PSG este clubul cu cea mai mare rată de reînnoire a abonamentelor, cu aproape 97,6% față de sezonul precedent. Stadionul parizienilor, Parc des Princes, a fost inaugurat în urmă cu 50 de ani.