Treizeci și două de echipe participă la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, iar Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, și-a anunțat favorita surpriză.

Pep GuardiolaFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pep Guardiola vede Argentina favorită la câștigarea CM de fotbal

Argentinianul Juan Alvarez, transferat în această vară de la River Plate și care a impresionat deja, deși este rezerva lui Erling Haaland, a dezvăluit un dialog purtat între Pep Guardiola și jucătorii de la City.

„Într-o zi, Pep discuta cu jucătorii portughezi și cu spaniolul Rodri despre cine ar putea câștiga Campionatul Mondial. Aceștia spuneau că Portugalia, Franța și alte echipe europene sunt favorite, în timp ce Guardiola a arătat spre mine”, a declarat Alvarez, conform The Mirror.

Juan Alvarez, 22 ani, speră că forma bună arătată la Manchester City îi va aduce convocarea în lotul Argentinei pentru Qatar. Formația antrenată de Lionel Scaloni nu a mai câștigat trofeul din 1986.

Argentina face parte din grupa C, alături de Arabia Saudită, Polonia și Mexic și este considerată favorită la câștigarea grupei, aflându-se în una dintre cele mai lungi perioade din istorie în care nu a pierdut.

Turneul final mondial are loc în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie în Qatar.

Cum arată grupele la CM Qatar 2022

Grupa A: Qatar, Ecuador, Senegal, Olanda

Grupa B: Anglia, Iran, SUA, Țara Galilor

Grupa C: Argentina, Arabia Saudită, Mexic, Polonia

Grupa D: Franța, Australia, Danemarca, Tunisia

Grupa E: Spania, Costa Rica, Germania, Japonia

Grupa F: Belgia, Canada, Maroc, Croația

Grupa G: Brazilia, Serbia, Elveția, Camerun

Grupa H: Portugalia, Ghana, Uruguay, Coreea de Sud.