Pablo Mari, jucător împrumutat în acest sezon de Arsenal la Monza, este una dintre cele șase persoane care au fost înjunghiate joi seară, în jurul orei 18:30, într-un supermarket Carrefour de la periferia orașului Milano.

Pablo MariFoto: Luca Rossini / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Pablo Mari a fost înjunghiat într-un supermarket din Milano

Potrivit Gazzetta dello Sport, o persoană în vârstă de 46 de ani a scos un cuțit și a început să înjughie oameni la întâmplare. Una dintre victime, un casier, a murit în urma rănilor suferite.

Arsenal a anunțat că fundașul nu a fost rănit grav. Informația a fost confirmată și de președintele clubului Monza.

„Suntem cu toţii şocaţi să auzim vestea îngrozitoare despre înjunghierea din Italia, care a băgat mai multe persoane în spital, inclusiv pe fundaşul nostru central împrumutat Pablo Mari. Am fost în contact cu agentul lui Pablo, care ne-a spus că acesta se află în spital şi că nu este grav rănit. Gândurile noastre sunt alături de Pablo şi de celelalte victime ale acestui incident îngrozitor” - Arsenal, pe Twitter.

„Pablo Mari are o rană destul de adâncă pe spate, dar, din fericire, nu i-a fost atins niciun organ vital. Viața lui nu e în pericol, ar trebui să se recupereze rapid” - Adriano Galliani, președintele clubului Monza.

Presa italiană informează că atacatorul are probleme psihice și ia un tratament pentru depresie. Acesta a fost arestat.

Pablo Mari, fundaș care a jucat 8 meciuri pentru Monza și a marcat un gol, are o cotă de piață de 5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.