Harry Kane a marcat în minutul 90+6 un gol prin care Tottenham obținea calificarea în optimile Champions League, dar sistemul VAR nu a fost de acord și meciul cu Sporting Lisabona s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Antonio Conte nu a putut fi calmat la finalul partidei și consideră că echipa sa a fost nedreptățită.

Antonio ConteFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Antonio Conte, un car de nervi după ce golul lui Harry Kane a fost anulat de VAR

Tehnicianul italian a explicat de ce consideră că golul trebuia validat și a afirmat că arbitrii „nu ar fi luat o astfel de decizie împotriva unei echipe mari”.

„Decizia VAR a făcut mult rău, sper că acest club va înțelege acest lucru. Clubul trebuie să fie puternic în aceste momente. Repet, ne-a creat un mare prejudiciu.

Aș vrea să văd dacă arbitrii iau o astfel de decizie împotriva unei echipe foarte mari, într-un meci important. Aș vrea să văd dacă VAR-ul are atât de mult curaj să ia o decizie asemănătoare.

Mingea era în fața lui Kane. Sunt foarte supărat, pentru că această situație putea fi evaluată mai bine. Nu am văzut onestitate în analizarea acestei faze, la VAR. De aceea, m-am enervat foarte tare. Ni s-a făcut o nedreptate” - Antonio Conte.

Aici poți vedea faza care i-a provocat o criză de nervi lui Antonio Conte.

Champions League, Grupa D

Eintracht Frankfurt vs Olympique Marseille 2-1

Au marcat: Kamada '3, Kolo Muani '27 / Guendouzi '22

Tottenham vs Sporting Lisabona 1-1

Au marcat: Bentancur '80 / Edwards '22

Clasament:

1. Tottenham (6-5) 8

2. Sporting Lisabona (7-7) 7

3. Eintracht Frankfurt (5-7) 7

4. Olympique Marseille (7-6) 6.