CFR Cluj va încerca joi să câștige la cel puțin două goluri diferență pe terenul celor de la Sivasspor, rezultat care ar aduce „primăvara europeană” pentru campioana României. În cealaltă partidă a serii, FCSB va întâlni Anderlecht și trebuie să își spele imaginea după umilințele suferite în fața celor de la Silkeborg.

Conference LeagueFoto: Ozan KOSE / AFP / Profimedia
  • Meciurile reprezentantelor României din grupele Conference League vor fi transmise în format LiveScore pe HotNews.ro și în direct pe Pro Arena.

Sivasspor vs CFR Cluj - Dan Petrescu vrea să își ia revanșa după înfrângerea din România

CFR a dominat meciul disputat acasă împotriva celor de la Sivasspor, dar nu a reușit să fructifice ocaziile avute și a pierdut cu 1-0. De această dată, Dan Petrescu a afirmat că va căuta victoria în Turcia.

Meciul de pe stadionul „Yeni 4 Eylül” începe de la ora 22:00.

„După meciul cu Sivasspor din tur noi nu am mai pierdut. Am câştigat aproape toate partidele şi normal că moralul nostru e foarte bun acum.

Meciul de mâine (joi) trebuie abordat la victorie. Încercăm să câştigăm, sper să avem mai mult noroc decât în tur. Atunci am avut trei penalty-uri şi un gol valabil, dar nu a fost să fie pentru că nu a văzut arbitrul.

Cine va câştiga mâine, va câştiga grupa” - Dan Petrescu.

Echipele probabile:

Sivasspor: Vural - Paluli, Appindangoye, Goutas, Çiftçi - Yalçın, Ulvestad Njle, D. Sabia, Gradel - James. Antrenor: Rıza Çalımbay

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Camora - Muhar, Boateng, Roger - Deac, Malele, Petrila. Antrenor: Dan Petrescu

Programul celor de la CFR Cluj în Grupa G din Conference League

FC Ballkani - CFR Cluj 1-1

CFR Cluj - Sivasspor 0-1

Slavia Praga - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj - Slavia Praga 2-0

27 octombrie (22:00): Sivasspor - CFR Cluj

3 noiembrie (19:45): CFR Cluj - FC Ballkani.

Conference League, clasament Grupa G

1. Sivasspor (7-6 golaveraj) 7 puncte

2. CFR Cluj (4-2) 7

3. Slavia Praga (4-6) 4

4. FC Ballkani (8-9) 4.

De știut:

  • Prima clasată se va califica în optimile competiției, în timp ce a doua va disputa un play-off cu o echipă care a ocupat locul trei în grupele de Europa League.

Anderlecht vs FCSB - Nicolae Dică spune că și-a îndeplinit deja obiectivul în Conference League

Umilită în două rânduri de Silkeborg, FCSB mai poate doar visa la 16-imile Conference League. Înaintea meciului cu Anderlecht, antrenorul Nicolae Dică a afirmat că echipa sa și-a îndeplinit obiectivul în această competiție prin calificarea în grupe.

Partida de pe stadionul „Lotto Prak” va începe de la ora 19:55.

„Întâlnim un adversar bun, chiar dacă trece printr-un moment dificil în campionat şi a schimbat şi antrenorul. Anderlecht e o echipă bună, are jucători titulari în naţionala Belgiei, jucători tineri de mare perspectivă. De asta spun că ne aşteaptă o partidă foarte grea.

Trebuie să facem un joc perfect din toate punctele de vedere ca să obţinem un rezultat bun. Mai ales defensiv e important să nu le dăm şanse celor de la Anderlecht, pentru că ei au calitate pe faza ofensivă.

Când se schimbă un antrenor, reacţia jucătorilor e una pozitivă, pentru că doresc să arate că merită să joace titulari. Noi trebuie să fim pregătiţi pentru acest lucru mâine. Vom încerca să facem o strategie pentru a scoate un rezultat pozitiv.

Într-adevăr, am obţinut puţin până acum în Conference League, dar obiectivul nostru a fost să ajungem în grupe. Iar apoi am încercat să dăm mai mult în campionat, unde avem un drum lung de parcurs şi vrem să ajungem în zona de play-off” - Nicolae Dică.

Echipele probabile:

Anderlecht: Van Crombrugge - Delcroix, Vertonghen, Hoedt - Murillo, Ashimeru, Arnstad, Diawara, Amuzu - Rafaelov, Silva. Antrenor: Robin Veldman

FCSB: Târnovanu - Boboc, Dawa, Haruț, Radunovic - Oaidă, Dulca, Radaslavescu - Miculescu, Dumiter, Oct. Popescu. Antrenor: Nicolae Dică.

Programul celor de la FCSB în Grupa B din Conference League

West Ham United - FCSB 3-1

FCSB - Anderlecht 0-0

Silkeborg IF - FCSB 5-0

FCSB - Silkeborg IF 0-5

27 octombrie (19:45): Anderlecht - FCSB

3 noiembrie (22:00): FCSB - West Ham United.

Conference League, clasament Grupa B

1. West Ham (9-4 golaveraj) 12 puncte

2. Silkeborg (12-4) 6

3. Anderlecht (2-3) 4

4. FCSB (1-13) 1.