​Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, s-a enervat la conferința de presă organizată înaintea meciului cu Sivasspor din grupele Conference League și a înjurat un jurnalist după ce acesta i-a pus o întrebare care l-a deranjat.

Dan PetrescuFoto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Update - Joi, ora 12:00: GSP anunță că Dan Petrescu și-a cerut scuze pentru reacția sa la adresa reporterului Marius Mărgărit.

„Regret sincer. Îmi pare rău că mi-am ieșit din fire. Eram tensionat din cauza meciului și m-au deranjat întrebările reporterului. Nu l-am jignit în mod direct, dar e adevărat că mi-am pierdut calmul și îmi cer scuze pentru asta” - Dan Petrescu.

Dan Petrescu a înjurat un jurnalist la conferința de presă

Întrebat dacă viitorul său pe banca tehnică a campioanei depinde de calificarea în „primăvara europeană”, Petrescu i-a spus reporterului că întrebarea ar trebui să îi fie adresată lui Neluțu Varga, patronul grupării.

„Asta nu este o întrebare pentru mine. Pui numai întrebări d-astea care... nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund” - Dan Petrescu, potrivit sport.ro.

În timp ce declarațiile erau traduse în limba turcă, Petrescu i s-a adresat ofițerului de presă al CFR-ului: „Păi, așa face mereu ăsta, mă, dă-l în morții mă-sii! Nu-l mai primesc pe ăsta la conferință!”.

CFR Cluj va întâlni joi formația Sivasspor, de la ora 22:00, în Grupa G din Conference League. Meciul va fi transmis în format LiveTEXT pe HotNews.ro.

Programul celor de la CFR Cluj în Grupa G din Conference League

FC Ballkani - CFR Cluj 1-1

CFR Cluj - Sivasspor 0-1

Slavia Praga - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj - Slavia Praga 2-0

27 octombrie (22:00): Sivasspor - CFR Cluj

3 noiembrie (19:45): CFR Cluj - FC Ballkani.

Conference League, clasament Grupa G

1. Sivasspor (7-6 golaveraj) 7 puncte

2. CFR Cluj (4-2) 7

3. Slavia Praga (4-6) 4

4. FC Ballkani (8-9) 4.

De știut:

Prima clasată se va califica în optimile competiției, în timp ce a doua va disputa un play-off cu o echipă care a ocupat locul trei în grupele de Europa League.