Marius Șumudică a fost prezent la ultimul meci al echipei de handbal feminin a Rapidului și tehnicianul român a vorbit despre dorința de a reveni în Giulești, din postura de antrenor principal al grupării de fotbal.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marius Șumudică, gata să preia echipa sa de suflet, Rapid

În vârstă de 52 ani, „Șumi” este în prezent antrenorul celor de la Al-Raed, însă tehnicianul nu își ascunde dragostea pentru formația la care a jucat în tinerețe, dar pe care a și antrenat-o.

Șumudică a precizat faptul că una dintre cele mai mari dorințe este să revină la Rapid și să o conducă în drumul spre un titlu de campioană.

„Cu siguranţă, va veni vremea când mă voi întoarce acasă, antrenor pe bancă. Voi da tot ce am mai bun ca Rapidul să iasă campioană cu Şumudică la timonă.

Cred că au şanse. Din moment ce intri în play-off, cu astfel de suporteri e greu să câştigi pe Giuleşti.

De când a venit domnul Şucu, e clar că e un boom de imagine, s-a creat o emulaţie, cu stadion nou, cu un patron nou." - a declarat Marius Șumudică pentru Digisport.

După 15 etape disputate din actualul sezon din Superliga, Rapidul se află pe locul al doilea, cu 29 de puncte, la patru în urma liderului Farul Constanța (cele două au remizat, scor 1-1, în meciul direct din Giulești din ultima rundă).

„Șumi” a mai antrenat Rapidul în perioada iunie 2010 - aprilie 2011. În acea perioadă, tehnicianul alb-vișiniilor a atras toată atenția presei, prin mai multe gesturi controversate, unul dintre ele fiind de la un Rapid vs. Gaz Metan Mediaș, când acesta l-a pupat pe arbitrul Teo Crăciunescu.

Marius Șumudică, trup și suflet pentru Rapid

Echipa de handbal feminin a Rapidului a trăit periculos în ultimul meci din Liga Campionilor și s-a impus greu în fața celor de la Storhamar, la diferență de doar două goluri.

Prezent în Sala Polivalentă și cunoscut pentru afinitatea față de culorile clubului giuleștean, Marius Șumudică a impulsionat publicul prezent să își susțină favoritele, iar atmosfera a fost de-a dreptul senzațională.