Cu 15 apariții în acest sezon pentru FCSB, Ianis Stoica este unul dintre jucătorii care se află pe picior de plecare. Deși este dorit de Eugen Neagoe la Universitatea Cluj, fotbalistul român a primit o ofertă de pe alt continent.

Ianis StoicaFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ianis Stoica dorit în Major League Soccer

Conform ProSport, jucătorul în vârstă de doar 19 ani a primit o ofertă din campionatul american, iar echipa interesată de acesta este dispusă să ofere un milion de euro în schimbul acestuia.

Acum, conducerea vicecampioanei României va trebuie să analizeze oferta primită și să se decidă dacă îi va da drumul românului, asta în condițiile în care se discuta despre un împrumut al acestuia la Universitatea Cluj.

Alături de Ianis Stoica, la echipa nou promovată ar trebui să ajungă și Denis Haruț, fotbalist care a fost împrumutat și în sezonul precedent la FC Botoșani.

Marco Dulca, Rachid Bouhenna și Bogdan Rusu - indezirabili la FCSB

Finanțatorul echipei roș-albastre, Gigi Becali, a avut o intervenție telefonică acum câteva zile la Sport.ro, prin care a confirmat despărțirea de Rachid Bouhenna, fotbalist adus în vară din postura de jucător liber de contract.

Totodată, Marco Dulca și Bogdan Rusu sunt și ei pe lista jucătorilor care cel mai probabil vor părăsi echipa în această iarnă, ambii întorcându-se la formațiile pentru care au evoluat înainte de a fi aduși la FCSB (Chindia Târgoviște și CS Mioveni).

Elevii lui Nicolae Dică vor încerca să obțină a patra victorie consecutivă în Superligă, luni seară, într-un meci în care roș-albaștrii vor da piept cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe.

Partida este transmisă pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, de la ora 21.