​Cristiano Ronaldo începe să se obișnuiască cu noul program impus de către cei de la Manchester United, după incidentul de la finalul partidei cu Tottenham Hotspur din Premier League, câștigată de „diavoli” cu 2-0.

Cristiano RonaldoFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lusitanul a venit vineri încă de la ora 8:30 la Carrington, în condițiile în care antrenamentul începea de la ora 9, însă nu pentru a se pregăti alături de colegii de la echipa mare, ci pentru a se antrena alături de cei de la formația sub 21 ani, el fiind exclus din lot.

Cristiano Ronaldo, trimis să se antreneze cu echipa U21 a lui Manchester United

Conflictul dintre Ronaldo și Erik ten Hag s-a lăsat cu o pedeapsă considerabilă pentru starul portughez, care a fost exclus din lotul echipei mari și va lipsi în partida de pe Stamford Bridge, când Man United va da piept cu Chelsea.

Mai mult decât atât, Cristiano a fost și amendat cu puțin peste 1 milion de lire sterline, iar vineri a fost prezent la Carrington, unde s-a pregătit alături de cei de la formația sub 21 ani a „diavolilor roșii".

Ronaldo nu mai face parte din planurile lui Erik ten Hag

Conform zvonurilor din presa internațională, Erik ten Hag a anunțat deja că Ronaldo nu mai face parte din planurile sale la acest club și United va aștepta oferte pentru acesta în perioada de mercato din iarnă.

Totuși, vârsta (37 de ani) și mai ales prețul care va fi probabil unul piperat, ținând cont de faptul că portughezul este și un important vector de imagine, vor îngreuna un posibil transfer al acestuia la o altă echipă.

Contractul lui Cristiano Ronaldo cu Manchester United este valabil până în luna iunie a anului 2023.

Fred (47) şi Bruno Fernandes (69) au înscris pentru United contra lui Tottenham (2-0), iar trupa de pe Old Trafford a urcat pe locul 5 din Premier League, cu 19 puncte. Formația pregătită de Erik ten Hag se află la un singur punct de Chelsea, grupare care se află pe ultimul loc care duce în Champion League.

Premier League, clasament în timp real

1 Arsenal 27 puncte

2 Manchester City 23

3 Tottenham 23 (+1 meci)

4 Chelsea 20

5 Manchester United 19 etc.