Locuința unuia dintre cei mai importanți fotbaliști ai celor de la AC Milan, Theo Hernandez, a fost spartă de hoți, iar soția sa, Zoe Cristofoli, dar și copilul de numai 6 luni erau și ei prezenți în casă.

Theo HernandezFoto: Nicolň Campo / ddp USA / Profimedia

Casa lui Theo Hernandez, spartă de hoți

Potrivit Gazzetta dello Sport, fundașul stânga al „rossonerilor” nu era în locuință la acel moment, însă soția și copilul au avut parte de o sperietură puternică.

Hoții au spart casa situată în Cassano Magnago, un orășel din provincia Varese, și au sustras din locuința acestuia mai multe obiecte de valoare, însă pentru moment, suma nu a fost dezvăluită.

Investigația este în curs de desfășurare și sunt folosite imaginile de pe camerele de supraveghere.

Theo Hernandez nu este primul fotbalist vizat

În urmă cu aproximativ două săptămâni, extrema celor de la Juventus Torino, Angel Di Maria, era acasă alături de familia sa, în timp ce agenții de pază au sesizat mișcări suspecte în jurul casei. Se pare că un grup format din 3 indivizi a încercat să intre prin efracție, iar unul dintre aceștia a fost prins de poliție.

De-a lungul timpului, jucători precum Clarence Seedorf, Leonardo Bonucci, Claudio Marchisio, Mauro Icardi, Lorenzo Insigne sau Luca Toni au fost victimele unor astfel de incidente, dar cel mai șifonat a ieșit actualul fotbalist al celor de la Chelsea, Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonezul a suferit o fractură de maxilar în urma unui astfel de jaf, în perioada când evolua pentru FC Barcelona.