În urma rezultatelor nefaste atât din campionat, dar mai ales din Conference League, finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a început să taie în carne vie, iar mulți jucători sunt deja indezirabili la FCSB.

Razvan OaidaFoto: Michael Zemanek / Alamy / Alamy / Profimedia

Oaidă și Haruț, noii fotbaliști de pe lista neagră a FCSB-ului

Dacă până acum se vorbea mult despre întoarcerea lui Marco Dulca la Chindia sau de revenirea lui Bogdan Rusu la Mioveni, iată că mai nou Răzvan Oaidă și Denis Haruț sunt în discuții pentru transferul la FC Botoșani, care și-a manifestat deja interesul pentru cei doi.

Nici situația lui Rachid Bouhenna nu este mai roz, fundașul având o prestație lamentabilă în partida de pe Arena Națională, cu danezii de la Silkeborg (0-5).

Chiar dacă a revenit în grațiile patronului, Oaidă a fost anunțat că nu are asigurat locul de titular, iar jucătorul în vârstă de 24 ani este gata de revenirea la formația moldoveană (FC Botoșani).

În vara anului 2019, FCSB-ul a plătit suma de 700 mii euro pentru Oaidă, iar în cele 108 apariții strânse în tricoul roș-albastru, acesta a marcat 7 goluri și a oferit 8 pase decisive.

Nici Denis Haruț nu o duce mai bine, fundașul dreapta fiind și el gata de întoarcerea la Botoșani, formație unde a mai fost și în sezonul trecut împrumutat.

Cotat la aproximativ un milion de euro conform Transfermarkt, Denis a fost achiziționat de FCSB anul trecut, în februarie, pentru puțin peste 600 mii euro, dar nu a confirmat niciodată pentru vicecampioana României.

Valeriu Iftime, mai mult decât bucuros dacă Haruț și Oaidă vor reveni la FC Botoșani

Patronul formației botoșănene este gata să facă o ofertă pentru cei doi jucători de la FCSB și așteaptă o reacție din partea lui Gigi Becali.

„Răzvan Oaidă este o variantă pentru noi. Nu ştiu însă dacă îl tentează pe el să revină la noi. A veni la Botoşani îl compar cu a merge în armată. Dacă vine la Botoşani, Oaidă va fi un jucător foarte bun.

Îi dau un sfat: dacă vrei să intri în fotbalul mare, te duci la o echipă ca Botoşani un an sau doi, ca să te întorci cu aceeaşi tenacitate şi cu aceeaşi eficienţă.

Haruţ pierde timpul la FCSB. Când a revenit la noi în iarnă, a avut nevoie de câteva meciuri până s-a acomodat şi a redevenit Haruţ pe care îl ştim noi.

Dacă rămâne la FCSB şi face banca, joacă un meci-două, iar după se spune ca arată lipsă de bărbăţie… Nu are cum să stea acolo" - a spus Iftime, citat de Orange Sport.