​Daily Mail a prezentat o listă a regulilor pe care partenerele de viață ale fotbaliștilor din naționala Angliei trebuie să le respecte la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar.

CM 2022 QatarFoto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Partenerele jucătorilor Angliei, mare grijă la cum se îmbracă, unde aruncă gunoiul și unde își fac selfie în Qatar

O regulă esenţială este că partenerele trebuie să se îmbrace cât mai decent în public şi la meciuri. De asemenea, în Qatar nu vor fi tolerate manifestările publice de afecţiune.

În plus, partenerelor jucătorilor li s-a explicat că în Qatar este ilegal să se lase gunoaie în locuri publice, încălcarea legii putând fi pedepsită chiar şi cu o amendă de 6.000 de lire sterline şi un an de închisoare.

De asemenea, tinerele partenere nu vor putea consuma alcool în public şi nu vor putea înjura în public.

Ele nu vor avea voie nici să cânte, să ţipe, să aibă un comportament general nepotrivit în perioadele de rugăciune din fiecare zi din ţara musulmană, relatează News.ro.

Femeile trebuie să fie foarte atente atunci când îşi fac selfie-uri, pentru că ar putea risca să fie sancţionate de poliţie dacă vor face fotografiile în faţa unor clădiri guvernamentale.

Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar va avea loc în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie, iar Anglia face parte din Grupa B a competiției, alături de SUA, Iran și Țara Galilor.