Bogdan Stelea a vorbit despre lupta la titlu din acest sezon al SuperLigii, iar fostul mare internațional român consideră că FCSB și Craiova lui Rotaru nu pot emite pretenții la campionat.

Jucatorii celor de la FCSBFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Bogdan Stelea, convins că FCSB și CSU Craiova nu se vor bate la titlu

În cadrul unei emisiuni la Digi Sport, fostul portar a vorbit despre principalele candidate la titlu din acest sezon în România, dar și despre formațiile care, din punctul lui de vedere, nu se vor regăsi în acea luptă pentru supremație.

„Singura care e debusolată bine e FCSB. Craiova nu poate emite pretenții la titlu. Singurii cu care se pot lupta cu Farul la titlu sunt cei de la CFR, dar și Rapid este clar o candidată la titlu" - Bogdan Stelea.

În prezent, Farul Constanța are un parcurs de excepție și este lider solitar în Superligă, unde are un avans de 5 puncte față de Rapid București și 11 puncte peste campioana en-titre, CFR Cluj. Ardelenii au însă și 3 restanțe de disputat.

Sâmbătă seara, constănțenii au obținut al 5-lea succes consecutiv în campionat și au primit un singur gol în aceste ultime 5 jocuri. Ultima victimă a „marinarilor” a fost Universitatea Cluj.

Trupa lui Hagi a învins până acum atât pe CFR Cluj, cât și pe FCSB.

„Mai avem două meciuri, cu Rapid și FCU Craiova. Dacă vom ieși bine din aceste partide, puteți să ne luați în calcul pentru lupta la titlu. Încă suntem la început. Nu putem să spunem prea multe. Trebuie să câștigăm fiecare meci în parte” - Gică Hagi, la finalul partidei cu U Cluj.

Rapidul lui Adrian Mutu, angrenat serios în lupta pentru titlu

Pe lângă parcursul surprinzător dar și frumos al constănțenilor, giuleștenii acaparează și ei din atenția microbiștilor, având de asemenea o formă foarte bună sub comanda lui Adrian Mutu.

Giuleștenii și-au câștigat ultimul meci de campionat, disputat la Mediaș în compania celor de la Hermannstadt, și țin aproape de liderul Superligii.

Conducerea Rapidului este foarte mulțumită de jocul echipei, dar și de energia insuflată de „Briliant” asupra jucătorilor.

Rapid - Farul, derby-ul etapei cu numărul 15 din SuperLiga

După ce formațiile își vor disputa primele jocuri din grupele Cupei României, Rapid și Farul se vor întâlni în Giulești, într-un duel ce se anunță a fi foarte interesant.

Până atunci, Farul va evolua în compania celor de la CSM Alexandria, în timp ce Rapidul va juca în Giulești, cu Dumbrăvița.

Cele două sunt și în aceeași grupă în Cupa României.

SuperLiga, clasament

1 Farul Constanța 33 puncte / 14 meciuri

2 Rapid București 28 / 14

3 CFR Cluj 22 / 11

.........

5 U Craiova 21 / 13 meciuri

.................

13 FCSB 14 / 11 meciuri etc.