FCSB a fost umilită (tur-retur) de Silkeborg în Conference League (cu un dublu 5-0), iar patronul grupării bucureștene a precizat că va face curățenie în lotul vicecampioanei României la fotbal.

FCSB a fost umilita de SilkeborgFoto: Gonzales Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

Gigi Becali vrea să scape de șase fotbaliști de la FCSB

Gigi Becali a avut o intervenție la câteva zeci de ore după meciul cu danezii de la Silkeborg (pierdut cu 5-0 pe Arena Națională) și a precizat că nu mai puțin de șase jucători vor pleca de la FCSB.

„Voi da afară șase jucători, că nu au ce să mai caute la noi. M-am convins. Îmi voi recupera din bani și la revedere” - Gigi Becali, citat de Prosport.

Încă o dată, finanțatorul formației bucureștene a precizat că vrea să vândă tot ce se poate, să-și recupereze banii pe care i-a băgat în echipă, iar apoi să cedeze FCSB-ul (a tot amenințat de ani buni că vrea să se retragă din fotbal).

„Voi încerca să vând tot ce pot ca să îmi recuperez din bani. Nu avem niciun viitor, iar eu nu vreau să fiu luat de prost la nesfârșit. De ce să mai bag bani în ceva în care nu există viitor?”, a completat Gigi Becali.

Jucătorii aflați pe lista neagră la FCSB după umilințele cu Silkeborg

Conform presei sportive, pe lista neagră de la FCSB s-ar afla următorii jucători: Denis Haruț, Rachid Bouhenna, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Andrei Dumiter și Răzvan Oaidă.

În etapa a XIV din SuperLiga (fosta Liga 1), FCSB va juca duminică pe terenul celor de la UTA Arad.

Gruparea antrenată de Nicolae Dică se află pe locul 12, cu 14 puncte acumulate, dar și două meciuri mai puțin disputate față de liderul Farul Constanța (30 de puncte).