Silkeborg a câștigat de două ori cu 5-0 împotriva celor de la FCSB (Grupa B, Conference League), dar antrenorul formației daneze a afirmat că a fost surprins de diferența de pe tabelă.

Kent NielsenFoto: Andreea Alexandru / AP / Profimedia

Nicolae Dică nu pleacă de la FCSB după 0-10 cu Silkeborg: „Nu e un dezastru”

Kent Nielsen spune că Silkeborg nu va petrece după victoriile cu FCSB

Antrenorul danez a vorbit despre statutul de „underdog” pe care îl avea Silkeborg înaintea meciurilor din Grupa B și a spus că jucătorii nu vor petrece după rezultatele obținute în fața vicecampioanei României.

„A fost o seară bună pentru noi. Și în tur am avut noroc, cred că inclusiv astăzi ei au avut câteva ocazii bune. A fost un meci extraordinar de bun pentru noi.

Am fost surprinși, e pentru prima oară pentru mine și jucători când evoluăm la acest nivel. Avem un buget foarte mic. Știam că vom fi echipa cu mai puține șanse în această grupă. Vom avea un soi de finală cu Anderlecht, vom vedea dacă putem merge mai departe.

Nu, nu petrecem, zburăm direct acasă. Fără petreceri, am câștigat doar un meci, nu am câștigat absolut nimic. Vom putea petrece abia atunci când vom obține ceva” - Kent Nielsen, la finalul partidei.

Programul celor de la FCSB în Grupa B din Conference League

West Ham United - FCSB 3-1

FCSB - Anderlecht 0-0

Silkeborg IF - FCSB 5-0

FCSB - Silkeborg IF 0-5

27 octombrie (19:45): Anderlecht - FCSB

3 noiembrie (22:00): FCSB - West Ham United.

Conference League, clasament Grupa B

1. West Ham (9-4 golaveraj) 12 puncte

2. Silkeborg (12-4) 6

3. Anderlecht (2-3) 4

4. FCSB (1-13) 1.

De știut:

Prima clasată se va califica în optimile competiției, în timp ce a doua va disputa un play-off cu o echipă care a ocupat locul trei în grupele de Europa League.