Erorile din apărarea Barcelonei au fost fructificate de Inter: echipa din Milano a înscris trei goluri (3-3) și este cu un pas în optimile Champions League. Xavi Hernandez, antrenorul catalanilor, a vorbit despre ce nu a mers în meciul de pe Camp Nou și a afirmat că formația sa se va concentra asupra campionatului.

XaviFoto: Nderim Kaceli / Enne Images / Avalon / Profimedia

Rezultatele consemnate miercuri în Champions League

FC Barcelona, aproape de Europa League după remiza cu Inter Milano

Gerard Pique și Sergio Busquets au comis multe greșeli importante în meciul de miercuri seara, dar cei doi nu au fost singurii care au fost criticați. Xavi a fost numit de suporteri „Regele Scuzelor”.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Barcelona și Inter.

„În a doua repriză am făcut multe greșeli. Liga Campionilor a fost crudă, începând de la Munchen, trecând pe la Milano, și la meciul de astăzi. Ar fi trebuit să continuăm jocul din prima repriză. Nu depindem de noi, situația este foarte grea.

Trebuie să mergem înainte și să schimbăm multe, pentru că Liga Campionilor a devenit foarte complicată. Am făcut prea multe erori. Fotbalul este un joc al erorilor. În prima repriză am făcut puține. Am intrat mulțumiți la pauză, dar am plătit scump greșelile din apărare din partea a doua. Asta ne-a costat. Vom schimba registrul de mâine și ne gândim doar la campionat. Este păcat” - Xavi, la finalul partidei, citat de AS.com.

Liga Campionilor - Grupa C

FC Barcelona vs Inter Milano 3-3

Au marcat: Dembele '40, Lewandowski '82, '90+2 / Barella '50, Martinez '63, Gosens '89

Viktoria Plzen vs Bayern Munchen 2-4

Au marcat: Vlkanova '62, Kliment '75 / Mane '10, Muller '14, Goretzka '25, '35

Clasament:

1. Bayern Munchen (13-2) 12

2. Inter Milano (6-5) 7

3. FC Barcelona (8-7) 4

4. Viktoria Plzen (3-16) 0.