Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu Gabriel Tamaş pentru rezilierea contractului fundașului, fără pretenţii din partea celor două părţi, informează gruparea din SuperLiga.

Gabriel TamasFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Gabi Tamaş a fost cel care a solicitat încheierea colaborării, a fost alegerea lui! Noi am luat act de decizia lui, ne-am întâlnit astăzi, ne-am înţeles în termenii unei despărţiri amiabile, iar mâine dimineaţă urmează să parafăm actele. Îi mulţumim pentru activitatea depusă pe parcursul celor patru luni petrecute aici şi îi urăm succes mai departe”, a precizat Costel Lazăr, preşedintele Petrolul Ploieşti.

Gabi Tamaș îi înjură pe fani după despărțirea de Petrolul Ploiești

După ce clubul a anunțat despărțirea de Gabi Tamaș printr-o postare pe Facebook, site-ul incisivdeprahova.ro a distribuit o înregistrare audio în care fundașul are un discurs incredibil la adresa fanilor formației prahovene.

Sursa citată nu menționează momentul și contextul în care a fost realizată înregistrarea.

„Hai să spun, dacă vrei să spunem pe românește. Și azi la ședință, las-o în p**a mea. Că am dezamăgit suporterii... Mă c*c pe suporteri, până la urma urmei, în p**a mea.

Eu vreau să câștig. Eu, ca fotbalist, vreau să câștig, pentru că așa câștig bani. Lăsați-mă, frate, că toată lumea... La Petrolul câștig de suporteri... Dar cine p**a mea sunt suporterii ăștia, mă?

Mă, cine sunt suporterii ăștia? Nu înțeleg românește. Eu, pe mine... Cum p**a mea nu înțeleg? Mai dați-vă în p**a mea... Sunt 50.000? Aduc 100.000 de prietenii și îi acopăr. Mai dați-vă în p**a mea de aici...

M-au disperat suporterii ăștia. Toată lumea numai de suporterii... Mă c*c pe ei eu. Eu chiar mă c*c pe ei. I-am chemat de fiecare dată și le-am spus 'Mă c*c pe voi'.

Nu e prima dată când am spus. Am chemat de fiecare dată galeriile astea. Sunt 3 galerii, 3 șefii de la galerie am chemat și am spus 'Mă c*c pe voi'. Dar ce p*** mea fac, mă eu? Eu joc fotbal pentru galerie? Mai lăsați-mă în p**a mea în pace” - Gabi Tamaș.

Venit în luna iunie la Petrolul, Tamaş (38 ani) a fost integralist în acest sezon, evoluând în 14 partide (13 în Superliga şi 1 în Cupa României), în care a marcat şi de două ori.