​CSA Steaua București a urcat pe prima poziție în clasamentul Ligii 2, după ce a învins echipa Unirea Constanța, scor 5-0, într-un meci restant din etapa a șaptea.

Daniel OpritaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Golurile echipei lui Daniel Oprița au fost marcate de Chunchukov ('18), Popa ('32), Chipirliu ('49, '52) și Bodiștean ('90+2).

În minutul 47, Arnold (Unirea) a fost eliminat.

Partida ar fi trebuit să se dispute luna trecută, dar a fost amânată după ce CSA Steaua a primit o interdicţie de organizare a jocurilor pe teren propriu, valabilă pentru patru meciuri.

Grație acestui succes, formația bucureșteană a acumulat 20 de puncte și ocupă prima poziție. Podiumul este completat de Unirea Dej și Oțelul Galați (ambele au câte 18 puncte). De cealaltă parte, Unirea Constanța se află pe locul 18, cu 6 puncte.

CSA Steaua nu are drept de promovare în SuperLiga

Ca și anul trecut (când nu a putut evolua la barajul pentru promovarea în Liga 1), CSA Steaua este în continuare un club de drept public și nu va putea trece spre Superliga.

Cu un buget de aproape două milioane de euro, „militarii” nu au făcut rost de o societate privată care să poată prelua o parte din club și legea nu le permite astfel să promoveze.