​Un mesaj în care Iker Casillas anunța că este homosexual a dispărut duminică de pe pagina de Twitter a spaniolului. După câteva ore, legendarul portar al echipei Real Madrid a precizat că i-a fost spart contul și că postarea nu îi aparține.

Iker CasillasFoto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Update 17:40: Iker Casillas susține că i-a fost spart contul de Twitter și că nu el a scris mesajul: „Contul meu a fost spart. Din fericire, totul este în ordine. Îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc. Și, bineînțeles, mai multe scuze față de comunitatea LGBT”.

Știrea inițială: Într-un tweet publicat duminică după-amiază, fostul portar a spus: „Sper că mă respectați: Sunt gay".

Carles Puyol, coleg cu Casillas în naționala Spaniei, l-a susținut pe acesta printr-o glumă: „Iker, acum e momentul să spui ce a fost între noi”.

Postarea prin care Iker Casillas a anunțat că este gay a dispărut de pe Twitter

Publicația spaniolă AS susține că postarea de pe Twitter a lui Casillas reprezintă un răspuns ironic pentru zvonurile potrivit cărora acesta ar avea o posibilă relație cu Alejandra Onieva, fosta cumnată a prezentatoarei TV spaniole Tamara Falco.

Iker Casillas a fost căsătorit cu jurnalista sportivă Sara Carbonero timp de cinci ani, înainte de despărțirea lor în martie 2021. Cei doi au împreună doi copii, ambii băieți.

*sursă foto: captură Twitter - Iker Casillas