Ciprian Tătărușanu a revenit în poarta celor de la AC Milan (titularul Mike Maignan este accidentat), campioana Italiei obținând o victorie dramatică pe terenul celor de la Empoli. S-au marcat trei goluri în prelungiri, trupa lui Stefano Pioli impunându-se cu 3-1.

Ciprian TatarusanuFoto: Giuseppe Cottini/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ciprian Tătărușanu - O intervenție superbă și un gol din lovitură liberă la care putea face mai mult

SempreMilan i-a oferit nota șase portarului român, cel despre care a spus că a avut o intervenție foarte bună în situație de unu la unu cu Bajrami, dar a avut o reacție târzie la lovitura liberă executată în prelungiri de același fotbalist (Empoli a egalat la acel moment).

Tot șase a primit Tătărușanu și din partea celor de la Tuttomercatoweb.

„A revenit după mai bine de 10 luni. Nu a avut mult de apărat în prima parte, a fost providențial la execuția lui Bajrami din partea a doua. Nu a putut interveni la lovitura liberă a aceluiași mijlocaș care a marcat pentru 1-1”, au precizat jurnaliștii italieni.

Rebic a deschis scorul pentru Milan în minutul 79. Gazdele au egalat din lovitură liberă în minutul 92, Tătărușanu având partea sa de vină.

Ballo-Toure a punctat pentru oaspeți imediat după ce mingea a fost repusă de la centrul terenului (93), iar Rafael Leao a închis tabela în al șaptelea minut al prelungirilor.

În urma acestei victorii, AC Milan a urcat provizoriu pe locul 3 în clasament, cu 17 puncte. Lider se menține Napoli, cu 20 de puncte.

Rezumatul partidei dintre Empoli și AC Milan: