Lionel Messi a plecat în lacrimi în vara anului 2021 de la Barcelona, fiind transferat de PSG. Chiar dacă ruptura care părea imposibilă s-a produs, argentinianul nu exclude o revenire în 2023 la clubul cu care a obținut performanțe uluitoare.

Lionel MessiFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Barcelona nu a reușit să-i ofere lui Messi un contract în vara anului 2021, iar starul argentinian s-a văzut nevoit să-și găsească altă echipă.

Ajuns în Franța la PSG, Messi a fost contactat de Joan Laporta, președintele Barcelonei, iar fotbalistul nu exclude o revenire de senzație în Catalonia.

Președintele Barcelonei l-a sunat pe Lionel Messi - Argentinianul ia în calcul o revenire pe Camp Nou

Conform Forbes, Lionel Messi a fost contactat în mai multe rânduri de Joan Laporta. Acesta și-a cerut scuze pentru felul în care l-a tratat pe argentinian, propunându-i o revenire în 2023 în Spania.

Contractul lui Messi cu PSG expiră în vara anului viitor, iar din ianuarie, starul fotbalului mondial va putea negocia cu orice echipă își dorește.

Contactat de Laporta, Messi i-a spus că este deschis să vorbească despre o revenire pe Camp Nou, dar discuțiile nu vor începe înainte de Cupa Mondială din Qatar (20 noiembrie - 18 decembrie).

Venit la Barcelona în 2000, ca junior, la 13 ani, Messi a jucat 17 sezoane în competiţia spaniolă de top, în care şi-a scris numele pe un număr mare de recorduri, printre care cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick-uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12).