România se află pe ultimul loc în Grupa 3 din Divizia B a Ligii Națiunilor după patru meciuri disputate. În aceste condiții, Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său la cârma primei reprezentative.

Edi IordanescuFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pe 23, respectiv 26 septembrie, România va disputa ultimele două partide (contra Finlandei, respectiv împotriva Bosniei și Herțegovinei), iar Edi Iordănescu susține că nu știe dacă va rămâne la conducerea echipei naționale.

Edi Iordănescu vrea să rămână la naționala României, dar urmează o analiză a rezultatelor sale

(Rămâi la națională indiferent de rezultatele din această lună?) „E o afirmație pe care nu pot să mă hazardez să o fac. Nu pentru că nu îmi doresc foarte tare.

Ba mai mult decât atât, mă declar foarte mulțumit de condițiile pe care le am aici la fiecare acțiune și nu numai. Și în ceea ce înseamnă activitatea mea zilnică.

Suport am simțit aproape necondiționat. Am simțit de la președinte în jos oamenii foarte aproape, deschiși la dialog, la analiză, la a căuta împreună soluții.

Mai mult, mi s-au dat garanții în sensul ăsta! Știu că a fost analizată și munca mea efectiv, pe lângă rezultatele care e clar că reprezintă oglinda.

Cei din conducere au analizat munca mea zi de zi și am fost asigurat că sunt foarte mulțumiti în sensul ăsta, ne lipsesc rezultatele!

Mai mult decât atât, am fost asigurat că se dorește o colaborare pe termen mediu-lung și asta mă bucură pentru că îmi dă și mai multă putere de muncă.

Dar, în final, trebuie să trecem așa cum trebuie peste aceste două jocuri, să tragem din nou o linie, să facem o analiză și după aceea vedem! Tot ce este în interesul naționalei României trebuie să meargă pe primul loc" - Edi Iordănescu, conform AS.ro.

Clasament Grupa 3, Divizia B

1. Bosnia-Herțegovina (6-4 golaveraj) 8 puncte

2. Muntenegru (6-3) 7

3. Finlanda (5-6) 4

4. România (1-6) 3.

Cum arată programul României în Liga Națiunilor

Muntenegru - România 2-0

Bosnia și Herțegovina - România 1-0

România - Finlanda 1-0

România - Muntenegru 0-3.

23 septembrie 2022

Finlanda - România (21:45)

26 septembrie 2022

România - Bosnia și Herțegovina (21:45).

*Meciurile vor fi LiveText pe Hotnews.ro.