Apele au fost tulburi la CFR Cluj în ultimele zile, subiectul principal fiind demiterea lui Dan Petrescu. Ziua de miercuri a adus lămuririle necesare, patronul Neluțu Varga anunțând că tehnicianul va rămâne la campioana României în pofida tuturor speculațiilor.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dan Petrescu rămâne antrenor la CFR Cluj - Adio, dar rămân cu tine

„Am vorbit acum la telefon cu Dan Petrescu, e doar răcit, nu are Covid… El mi-a spus că mâine (n.r. joi) o să fie la antrenament.

Nu mai discutăm de plecare, e caz închis. Rămâne la CFR! Avem nevoie de rezultate, de munca lui și a echipei, nu să facem circ la televizor” - Neluțu Varga pentru Fanatik.ro.

Comunicatul celor de la CFR Cluj despre rămânerea lui Dan Petrescu la echipă

„În urma ultimelor speculaţii apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă anumite precizări.

Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului şi rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuţie cu patronul clubului, una bazată pe maturitate şi respect, iar scopul ambelor părţi s-a dovedit a fi, aşa cum era de aşteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică şi de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, aşa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca şi suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar şi de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuşi să obţinem rezultate importante, aşa cum am făcut-o mereu în ultimii ani” - CFR Cluj.

Campioană en-titre a României, CFR Cluj se află pe locul 4 în SuperLiga (fosta Liga 1) cu 18 puncte acumulate. Gruparea din Gruia se află la șase puncte în urma liderului Farul Constanța (formația pregătită de Dan Petrescu are însă două meciuri mai puțin disputate față de echipa lui Gheorghe Hagi).

Lucrurile nu merg însă prea bine pentru CFR în Conference League: echipa lui Dan Petrescu este ultima, cu un singur punct (1-1 cu Ballkani și 0-1 cu Sivasspor).