Paul Pogba, jucătorul lui Juventus Torino, cât și mama acestuia, au fost plasați sub protecția poliției, atât în Franţa, cât şi în Italia, ca urmare a unor suspiciuni de extorcare de către un grup din care făcea parte și fratele fotbalistului.

Paul PogbaFoto: Claudio Benedetto/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sâmbătă, fratele lui Paul, Mathias, a fost pus sub acuzare şi plasat în arest preventiv, în cadrul anchetei.

Alţi patru suspecţi cu vârsta cuprinsă între 27 şi 36 de ani au fost, de asemenea, inculpaţi şi închişi în acest caz.

Cinci suspecți au încercat să-l extorcheze pe Paul Pogba

Paul Pogba a declarat la prima audiere că a fost atras într-o capcană de prieteni din copilărie, ajutaţi de două persoane mascate şi înarmate.

Aceştia l-au acuzat că nu i-a ajutat pe plan financiar şi i-ar fi pretins suma de 13 milioane de euro.

Pogba susţine că ar fi plătit 100.000 de euro şi că l-ar fi recunoscut printre atacatori pe fratele său mai mare, Mathias.

Ulterior, Paul a spus, în faţa anchetatorilor, că este posibil ca Mathias să fi fost „pus sub presiune” de persoanele care doreau să îi ceară sume de bani, conform News.ro.

Fratele lui Paul Pogba a făcut dezvăluiri despre jucătorul lui Juventus

La 27 august, fratele lui Paul Pogba, Mathias, a publicat un videoclip în care promitea dezvăluiri despre fratele său, actualul jucător al lui Juventus Torino.

În videoclip, Mathias susținea că fratele său ar fi mers la vrăjitoare pentru a le ruga să facă ceva pentru ca Kylian Mbappe să se accidenteze și să nu mai evolueze la naționala Franței.