David Beckham,​ fost căpitan al naţionalei Angliei, a stat la coadă mai mult de 13 ore pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a, vineri, la Westminster Hall, relatează Reuters.

David BeckhamFoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Beckham a spus că s-a pus la coadă la ora 02:15. După o lungă așteptare, fostul fotbalist s-a recules câteva momente în faţa sicriului cu trupul neînsufleţit al reginei, la ora 15:25.

„Am crescut într-o gospodărie de regaliști. Dacă bunicii mei ar fi trăit astăzi, știu că și-ar fi dorit să fie aici. Așa că sunt aici în numele lor și în numele familiei mele. Cred că Majestatea Sa a însemnat enorm, în atât de multe moduri. Pot spune că am avut ocazia să o întâlnesc de multe ori de-a lungul carierei mele și am fost foarte norocos.

Am avut onoarea să-mi reprezint țara, să fiu căpitanul echipei naționale... A însemnat atât de mult pentru mine de fiecare dată când jucam în tricoul 'Celor 3 Lei', aveam banderola pe mână și cântam 'God Save The Queen'. De fiecare dată când am făcut-o, a fost ceva special.

Așa că această zi este dificilă pentru națiune, este dificilă pentru oamenii din întreaga lume, deoarece cred că toată lumea simte, iar gândurile noastre se îndreaptă acum către familia regală

Vrem cu toţii să fim aici împreună. Astfel de momente trebuie să fie trăite împreună. Este o zi tristă, dar este o zi în care ne amintim de moştenirea incredibilă pe care ea ne-a lăsat-o” - David Bechkam pentru ITV News.

Până luni dimineaţă, se estimează că aproximativ 750.000 de oameni îi vor aduce omagiu reginei la Westminster Hall, scrie News.ro.