Afectat de rezultat, considerat un semi-esec, antrenorul Gigi Multescu a rabufnit, in momentul in care si-a amintit ca suporterii au strigat numele lui Mircea Lucescu: "Daca Mircea vrea sa revina, eu plec! Oricum nu era momentul sa declare el ca ar reveni..."

Gloria - Dinamo 1-1 (declaratii)

"Chiar daca simt ca meritam sa cistigam, ma bucur ca s-a terminat egal. Altfel, striga toata lumea ca a fost blat! Am jucat mai bine ca Dinamo si daca am fi avut un teren mai bun, poate am fi construit mai bine" - Ioan Ovidiu Sabau, antrenor Gloria Bistrita.

"Bistrita spune ca a jucat mai bine? Au vazut alt meci! Au facut tot timpul antijoc. Iar la penalty, trebuia dat cartonas rosu!" - Gigi Multescu, antrenor Dinamo.

"Dinamo a avut un culoar favorabil - ar fi trebuit sa cistige tot pina la meciul direct cu Steaua. Insa s-au facut multe greseli, de care se face vinovat numarul 1 din club. Si in curind va da socoteala!" - Gigi Netoiu, fost actionar Dinamo.

Bistrita - Dinamo 1-1

Antrenorul lui Dinamo, Gigi Multescu a revenit la sistemul cu 2 virfuri de atac, dupa ce experimentul cu 3 oameni in avanposturi a esuat saptamana trecuta (0-0 cu Farul, acasa). Gloria Bistrita a deschis scorul in minutul 4, prin Coroian (lovitura de cap, dupa o centrare venita din flancul stinga). Dinamo a mai salvat un gol, la o interventie a lui Izvoranu care a respins de pe linia portii. Bistrita ii multumeste portarului Tatarusanu - interventii de exceptie la doua atacuri dinamoviste.

Repriza secunda: Dinamo egaleaza in minutul 52 prin Bratu, din penalty. Aritrul Hateganu explica jucatorilor ca a acordat lovitura de la 11 metri pentru ca un fundas al bistritenilor l-ar fi tras de tricou pe Bratu, gest care nu a parut foarte clar in momentul derularii fazei. Bistritenii nu protesteaza.

' 79 Acelasi Bratu rateaza in contul lui Dinamo o situatie mare: scapa de marcajul lui matei printr-un artificiu tehnic (procedeu rar intilnit in aceasta dupa-amiaza) si salta mingea peste Tatarusanu: balonul trece insa si peste bara transversala.

'84 Torje scapa singur cu portarul Gloriei, suteaza, insa goalkeeperul bistritean scoate inca o data!

Gol Coroian, minutul 4

Gol Bratu, minutul 52