​FCSB a avut numeroase ocazii în meciul cu Anderlecht (inclusiv una imensă, prin Cordea), dar nu a reușit să le fructifice și echipa lui Nicolae Dică a obținut doar o remiză, scor 0-0, pe Arena Națională, în Grupa B din Conference League.

Nicolae DicaFoto: Focus Images / ddp USA / Profimedia

În minutul 30, FCSB a cerut penalty la o fază în care portarul lui Anderlecht l-a ţinut în careu pe Dawa, dar arbitrul Sebastian Gishamer nu a acordat nimic.

În celălalt meci din Grupa B, West Ham s-a impus pe terenul lui Silkeborg, scor 3-2 (Lanzini '13 p, Scamacca '25, Dawson '38 / Kusk '5, Tengstedt '75).

Programul celor de la FCSB în Grupa B din Conference League

West Ham United - FCSB 3-1

FCSB - Anderlecht 0-0

6 octombrie (19:45): Silkeborg IF - FCSB

13 octombrie (22:00): FCSB - Silkeborg IF

27 octombrie (19:45): Anderlecht - FCSB

3 noiembrie (22:00): FCSB - West Ham United.

Clasament:

1. West Ham (6-3 golaveraj) 6 puncte

2. Anderlecht (1-0) 4

3. FCSB (1-3) 1

4. Silkeborg (2-4) 0.

De știut:

Prima clasată se va califica în optimile competiției, în timp ce a doua va disputa un play-off cu o echipă care a ocupat locul trei în grupele de Europa League.

Au evoluat echipele:

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea (Radunovic 69) - Oaidă, Edjouma, Olaru (Haruţ 90) – Miculescu (Cordea 59), Rusu (Compagno 46), Oct. Popescu (I. Stoica 90). Antrenor: Nicolae Dică

Anderlecht: Van Crombrugge - Debast, Hoedt, Vertonghen - Murillo, Arnstad, Kana (Verschaeren 71), Ashimeru, Amuzu (Duranville 76) - Fabio Silva, Refaelov (Esposito 83). Antrenor: Felice Mazzu.

FCSB - Anderlecht 0-0, în grupele Conference League

'78 Cordea scapă pe contraatac după o pasă a lui Olaru, dar ratează complet execuția: nici nu a șutat, nici nu a pasat.

FCSB a avut mai multe ocazii în prima repriză, dar nu a reușit să înscrie.

'29 Încă un penalty cerut de FCSB, Olaru primește galben pentru proteste. Portarul oaspeților îl faultase evident pe Dawa, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

'18 Miculescu cere penalty, dar primește cartonaș galben pentru simulare.