​FCSB a fost egalată de FC Voluntari în minutul 90+7, terminând 1-1, partida de luni din etapa a zecea a Superligii. Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor, le-a transmis un mesaj jucătorilor săi după un nou meci fără victorie.

Nicolae DicaFoto: Focus Images / ddp USA / Profimedia

FCSB a deschis scorul prin Miculescu ('82), dar a rămas în inferioritate numerică după ce Edjouma a primit al doilea cartonaș galben ('86).

Ilfovenii au egalat în minutul 90+7, din penalty, prin Nemec.

Nicolae Dică nu înțelege de ce jucătorii de la FCSB nu reușesc să învingă în Superliga

FCSB nu a mai câștigat de patru meciuri în toate competițiile, iar în opt meciuri de Superliga a reușit o singură victorie.

„Chiar dacă nu am făcut un meci foarte bun, meritam să câştigăm. Ne-am creat multe ocazii, dar nu reuşim să marcăm mai multe goluri.

Pe finalul jocului a fost nebunie, mai erau 30 de secunde, nu am putut scoate acea minge din careu şi am făcut penalti.

Cel mai important era să reuşim să câştigăm cele trei puncte, asta ne trebuie acum. În Europa am reuşit, am făcut jocuri bune, dar în campionat nu reuşim să câştigăm.

Ne gândim la campionat, nu ne mai gândim la Europa, ne-am îndeplinit obiectivul acolo. Şi acolo vom da totul, dar pentru noi în acest moment este primordial campionatul" - Nicolae Dică, pentru televiziunile care transmit Superliga.

În urma meciului de luni, FCSB ocupă locul 13 (8 puncte și golaveraj 10-13, dar are două restanțe), în timp ce FC Voluntari se află pe locul 12 (9 puncte, golaveraj 7-11).​