Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, s-a arătat dezamăgit de arbitrajul din partida contra lui CFR Cluj, duminică, în deplasare, câștigat de campioana României. Meciul din etapa a zecea a SuperLigii s-a terminat 2-0 pentru clujeni, grație unui gol de la mare distanță, dar și a unui autogol.

Mirel RadoiFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

CFR Cluj a punctat pe tabelă prin șutul din afara careului al lui Muhar ('17), cât și a autogolului lui Găman ('27).

Mirel Rădoi, nemulțumit de arbitraj și greșelile Universității Craiova în derbiul pierdut contra CFR-ului lui Dan Petrescu

„Sunt supărat pentru rezultat, dar și pentru greșelile pe care le-am făcut. Prefer să pierd așa o partidă, încercând să joc, decât să câștig de maniera asta, dar eu trebuie să judec echipa mea.

Va trebui să găsesc soluții, să remediez aceste greșeli, pentru că se văd pe tabela de marcaj.

Nu vreau să se creadă că am ceva împotriva arbitrajelor, dar sunt ca cele pe care le-am prins eu când eram jucător în România.

Nu am pierdut din cauza arbitrajului, dar maniera de arbitraj este ceva... Să ne întoarcem 20 și ceva de ani în urmă, mi-e aproape imposibil să cred așa ceva.

Va trebui să găsim soluții pentru că astăzi ne-a bătut o echipă care venea după două înfrângeri și nu și-o permitea pe a treia” - Mirel Rădoi.

Grație acestui succes, echipa lui Dan Petrescu a acumulat 15 puncte și a urcat pe locul 5 (golaveraj 15-9 și două restanțe).

De cealaltă parte, trupa lui Mirel Rădoi ocupă locul 8 (14 puncte, golaveraj 11-11 și un meci mai puțin disputat).