​Barcelona s-a impus sâmbătă cu 4-0 pe terenul echipei Cadiz, dar fotbalul a trecut în plan secund în meciul din etapa a cincea din LaLiga.

Meciul dintre Cadiz si Barcelona, intrerupt dupa ce unui suporter i s-a facut rauFoto: 900/Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Golurile au fost marcate de De Jong ('55), Lewandowski ('65), Fati ('86) și Dembele ('90+2).

Potrivit Mundo Deportivo, în minutul 80 arbitrul a oprit jocul, din cauza unei urgenţe medicale în tribună, un spectator suferind un atac de cord.

De pe banca de rezerve a Barcelonei s-a trimis un defibrilator, acesta fiind dus în fugă de portarul echipei Cadiz, Ledesma, către tribună şi aruncat către fani, astfel încât aceştia să îl dea mai departe şi să ajungă la spectatorul afectat.

Jucătorii, stafurile tehnice şi arbitrii au părut extrem de afectaţi pe durata intervenţiei medicilor. Ronald Araujo chiar a fost văzut rugându-se. După 20 de minute de întrerupere, arbitrul le-a cerut jucătorilor să plece la vestiare.

Emoţiile au crescut după ce a avut probleme şi un cameraman, el suferind o cădere de tensiune. De asemenea, o fiică a fanului care suferise atacul de cord a leşinat.

După 47 de minute de întrerupere a jocului, fanul a fost luat din tribună cu targa, iar jucătorii au revenit la încălzire şi apoi jocul s-a reluat. Preşedintele clubului Cadiz, Manuel Vizcaaino, a declarat că fanul fusese stabilizat în momentul în care a fost dus la ambulanţă, scrie News.ro.