Kylian Mbappe era dat ca și transferat la Real Madrid în prima parte a acestui an, anunțul mutării fiind unul „iminent” conform presei iberice. Atacantul francez s-a răzgândit în ultimul moment, iar prelungirea contractului cu PSG a devenit o certitudine.

Kylian MbappeFoto: Dave Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

La săptămâni bune de la acel moment, Mbappe a discutat cu jurnaliștii de la New York Times, vedeta celor de la PSG dezvăluind care a fost personalitatea care l-a convins să rămână la gruparea de pe Parc des Princes.

Emmanuel Macron, președintele Franței, l-a convins pe Kylian Mbappe să rămână la PSG

În materialul pentru sursa citată, Mbappe a precizat că Emmanuel Macron, președintele Franței, a fost cel care l-a convins să semneze prelungirea contractului cu PSG.

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi vorbi chiar cu preşedintele despre viitorul carierei mele, aşa că este ceva nebunesc.

Mi-a spus: vreau să rămâi, nu vreau să pleci acum. Eşti atât de important pentru ţară” - Kylian Mbappe, făcând referire la discuția cu Emmanuel Macron.

„Când președintele îți spune așa ceva, asta contează”, mai spune Mbappe.

Mbappe, salariu impresionant la PSG - Bonus la semnătură de 125 de milioane de dolari

Cu toate acestea, internaționalul francez nu exclude pe viitor un posibil transfer la Real Madrid. Mbappe a semnat un contract pentru următorii trei ani cu PSG.

Conform New York Times, vedeta franceză a semnat un contract în valoare totală de 250 de milioane de dolari. Bonusul de la semnătură a fost unul impresionant: 125 de milioane de euro.