​Meciul dintre Dinamo București și CSA Steaua, contând pentru a șasea etapă în Liga 2, se va disputa vineri, de la ora 21:30, pe Arena Națională, au anunțat duminică oficialii „câinilor”.

Arena NationalaFoto: Federico Pestellini / Panoramic / Bestimage / Profimedia

„La meciul de astăzi (n.r. vs Concordia Chiajna), suporterii noștri au avut foarte puține bilete la dispoziție, însă prezența lor s-a simțit foarte mult. Pentru meciul cu CSA am închiriat Arena Națională, tocmai pentru că știm ce fel de suporteri avem și cât de mult contează prezența lor.

O peluză plină va oferi un imens avantaj echipei, iar pentru adversar va fi ca un zid de netrecut. Pe Arena Națională, ai noștri au realizat cele mai frumoase coregrafii. Multe dintre ele au făcut înconjurul lumii. Suporterii vin la stadion și pentru acest spectacol, unde nu avem rival.

Vineri seară vom avea ocazia să arătăm și în tribune CE ÎNSEAMNĂ DINAMO și să arătam toturor CEEA CE POATE FI DINAMO la fiecare meci, de acum înainte.

Este un mesaj și către investitori, pe care îi așteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care trece cu mult dincolo de fotbal.

În același timp, prezența masivă a suporterilor noștri reprezintă și un ajutor financiar extrem de important pentru club. Suntem siguri ca și jucătorii noștri se vor ridica la înălțimea atmosferei din tribune și că vor realiza o partidă memorabilă”, au transmis Vlad Iacob (administrator special Dinamo 1948) și Eduard Ziriakus – Galan (președinte DDB), într-un comunicat comun.

După cinci etape, echipa antrenată de Ovidiu Burcă se află pe locul 12 (6 puncte, golaveraj 5-8), în timp ce trupa lui Daniel Oprița ocupă locul 6 (10 puncte, golaveraj 8-7).