Dinamo Kiev a fost învinsă, duminică, de Dnipro 1, scor 0-3, în primul meci pe care l-a disputat în noua ediţie a campionatului Ucrainei. După partidă, Mircea Lucescu s-a arătat dezamăgit de faptul că partida nu s-a disputat la Kiev și a amenințat chiar că va lua o decizie radicală.

Mircea LucescuFoto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

În partida disputată la Lviv, Dinamo Kiev a fost echipa gazdă.

Sarapiy ('43), Pihalenok ('55) şi Rubchynskyi ('90) au adus victoria pentru Dnipro 1.

Mircea Lucescu nu exclude demisia de la Dinamo Kiev după înfrângerea dureroasă în fața lui Dnipro 1

Supărat pe conducerea lui Dinamo Kiev pentru că nu a vrut să mute echipa în capitala Ucrainei, Mircea Lucescu a amenințat că meciul cu Dnipro 1 ar putea fi ultimul pentru el.

„Este o mare greşeală a conducerii noastre, eu m-am opus categoric, am vrut de la început să jucăm în Kiev.

Jucătorii noştri sunt plecaţi de două luni aproape, era normal să îşi dorească să vadă şi ei apartamentele, prietenii, familia...

N-am înţeles pentru care motiv s-a hotărât în felul ăsta. În orice caz a fost un dezavantaj destul de important. Am observat această stare încă de la meciurile cu Benfica şi categoric am cerut să ne întoarcem la Kiev, ei să aibă contact cu familiile lor.

Nu cunosc motivul pentru care nu s-a făcut. În orice caz, a fost o mare greşeală, care ne-a costat trei puncte.

Jucătorii nu erau cu mintea la joc. Dar în mod normal nu avem scuze. Şi-au dorit mult mai mult decât noi, au fost agresivi.

Niciun fel de transfer deocamdată. Poate să fie ultimul meci al meu, asta-i altceva. Vorbesc foarte serios” - Mircea Lucescu.

Conferința de presă a lui Mircea Lucescu de după partida cu Dnipro 1

*Momentul în care Lucescu anunță că ar putea demisiona este la minutul 6:10