Hans-Joachim Watzke, ​preşedintele Borussia Dortmund, a negat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, zvonurile despre o posibilă sosire a lui Cristiano Ronaldo la gruparea din Bundesliga.

Cristiano RonaldoFoto: News Images / ddp USA / Profimedia

„Iubesc acest jucător, este cu siguranță o idee fermecătoare. Să-l văd pe Cristiano Ronaldo jucând pe Signal Iduna Park. Dar nu există niciun fel de contact între părțile implicate. Din acest punct de vedere, ar trebui să nu mai vorbiți despre asta” - Hans-Joachim Watzke.

Manchester United a încheiat doar pe locul 6 ediţia trecută de campionat şi va evolua în Europa League. Potrivit presei germane, Ronaldo vrea de mai multe săptămâni să plece de la „diavolii roşii” pentru a juca în Champions League.

Apropiaţii portughezului considerau că Dortmund ar fi pentru el ultima şansă de a pleca de la United. Un transfer la clubul german i-ar fi permis şi să încerce să câştige Bundesliga, după ce a triumfat deja în Anglia, Spania şi Italia.

Presa germană a mai făcut referire şi la problemele apărute în atacul grupării din Dortmund, care după ce l-a pierdut pe Erling Haaland, a rămas pentru o lungă perioadă şi fără înlocuitorul acestuia, Sebastien Haller, diagnosticat cu un cancer testicular la câteva zile după ce semnase contractul cu Borussia.

Astfel, în acest moment Borussia Dortmund se bazează în atac pe veteranul Anthony Modeste (34 de ani, venit de la FC Koln) şi pe tinerii Karim Adeyemi (20 de ani) şi Youssoufa Moukoko (17 ani), scrie News.ro.