Cristiano Ronaldo a reacționat pentru prima oară public, pe Instagram, după ce s-a zvonit în ultimele săptămâni că și-ar dori să plece de la Manchester United.

Cristiano RonaldoFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Starul lusitan, în vârstă de 37 de ani, nu a participat la turneele efectuate de United în această vară şi ar fi afirmat că doreşte să părăsească clubul englez, la care a revenit la începutul sezonului trecut.

Conform presei sportive, el ar fi dorit să ajungă la o echipă care va evolua în Liga Campionilor în viitoarea ediţie, Manchester United urmând să joace în Europa League.

Cristiano Ronaldo, reacție după zvonurile că și-ar dori să plece de la Manchester United - Minciunile presei

Chiar dacă nu a participat la amicalele verii, Cristiano Ronaldo s-a întors la United și a evoluat în primele două partide ale „diavolilor” (două eșecuri).

„Se va ști adevărul când voi da un interviu, peste câteva săptămâni. Presa spune doar minciuni.

Am o agendă și din 100 de știri pe care mi le-am notat în ultimele luni, doar cinci au fost corecte. Imaginează-ți cum stau lucrurile" - Cristiano Ronaldo, într-un comentariu la o postare de pe un cont al fanilor săi de Instagram.

Potrivit lui Fabrizio Romano, Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo, încă este în căutare de soluții pentru un transfer de ultim moment al lusitanului.