​Willian, fost jucător important al echipelor Chelsea şi Arsenal, a părăsit Corinthians după ce a susţinut că el şi familia lui au primit ameninţări cu moartea pe rețelele de socializare, relatează BBC.

WillianFoto: Bruna Prado / AP / Profimedia

În vârstă de 34 de ani, Willian a marcat o dată în 45 de meciuri de când s-a alăturat lui Corinthians de la Arsenal vara trecută.

Internaţionalul brazilian ar putea reveni în Premier League, la Fulham.

„Willian ne-a cerut rezilierea contractului. Suntem trişti să nu-l mai avem şi, de asemenea, pentru că nu a mers aşa cum ne aşteptam. Dar trebuie să-i păstrăm pe cei fericiţi aici”, a declarat preşedintele Corinthians, Duilio Monteiro Alves.

Corinthians a pierdut cinci din ultimele nouă meciuri, iar Willian a jucat miercuri în manşa secundă, când echipa braziliană a fost eliminată din sferturile de finală ale Copa Libertadores de rivalii naţionali de la Flamengo, scrie News.ro.

„De câte ori Corinthians au pierdut şi nu am jucat bine, familia mea a primit ameninţări şi insulte pe reţelele de socializare – soţia mea, copiii mei, iar recent au început să-mi atace şi tatăl, sora mea”, a declarat Willian pentru site-ul Globo Esporte.