Cristiano Ronaldo, care a declarat că vrea să părăsească Manchester United în această vară, a jucat deja pentru „diavoli” în noul sezon al Premier League. Față în față cu o întrebare a fanilor despre un transfer al portughezului la Real Madrid, Florentino Perez a dat un răspuns cât se poate de original.

Cristiano RonaldoFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Starul lusitan, în vârstă de 37 de ani, nu a participat la turneele efectuate de United în această vară, în Thailanda şi Australia, din motive personale, şi afirmase că doreşte să părăsească clubul englez, la care a revenit la începutul sezonului trecut.

Conform presei sportive, el ar fi dorit să ajungă la o echipă care va evolua în Liga Campionilor în viitoarea ediţie, Manchester United urmând să joace în Europa League.

Florentino Perez crede că Ronaldo este prea bătrân pentru a mai juca la Real Madrid

Aflat la Supercupa Europei (pe care Real Madrid a cucerit-o în fața lui Eintracht Frankfurt cu 2-0), Florentino Perez, președintele madrilenilor, a fost întrebat de fani de ce nu-l aduce pe Cristiano Ronaldo în capitala Spaniei.

Răspunsul a venit imediat din partea lui Perez: „Pe Cristiano? Din nou? Are 38 de ani!”.

Cristiano Ronaldo a evoluat nouă sezoane în tricoul madrilenilor, transferându-se ulterior la Juventus, de unde a ajuns în vara anului trecut la Manchester United.