Omul de afaceri Mohammad Murad este interesat de preluarea clubului Dinamo București, dar a declarat că nu vrea să investească dacă situația echipei nu este 100% clară și speră ca totul să fie pus la punct până la finalul verii.

HotNews.roFoto: Hotnews

Murad a explicat, marţi, într-un clip postat pe pagina sa de Facebook, despre interesul său în a investi la Dinamo Bucureşti.

Mohammad Murad vrea să investească la Dinamo București dacă are siguranța pe situația clubului din Liga 2

„La Dinamo stau lucrurile aşa: sunt foarte multe subiecte de discutat din trecut.

Sunt datorii, sunt probleme de abordare, sunt probleme de lipsă de performanţă. Sunt probleme majore din care acum se încearcă să se tranşeze acele probleme care sunt din trecut.

Se face o renovare, să nu zic o distrugere, încât să putem reconstrui ceva pe următorii 10–20 de ani.

Sunt implicat în această construcţie, avem comunicare cu cei de la club şi cu administratorul special. Nu e uşor deloc pentru că este vorba de o clarificare a tuturor aspectelor negative care pot să ducă la un nou blocaj în viitor. Încercăm să clarificăm totul ca să nu mai existe niciun blocaj.

Nu sunt de acord să fac o investiţie în ceva care încă nu e clar. Nimeni nu este de vină că nu e clar, sunt nişte proceduri foarte clare care trebuie făcute şi care au nevoie de timp.

Acum e perioada de concediu, sunt multe persoane plecate în concediu, de primit multe răspunsuri, colaborez bine cu cei care sunt acolo.

Sper ca într-o săptămână, două să poată să fie gata totul să putem anunţa această nouă construcţie în care cred.

Sunt de acord, aştept răspunsul, dar mi se pare că putea să fie mai repede un pic, dar pe de altă parte, nu pot chiar acuza pe nimeni pentru că sunt probleme foarte vechi şi de acolo trebuie să plecăm.

Fără o construcţie sănătoasă nu putem face nimic. Ca să fie toată lumea liniştită şi Dinamo liniştit, sunt interesat şi nu sunt singur, mai sunt şi alţi oameni de afaceri. Eu sunt unul dintre ei, probabil cel mai cunoscut dintre cei care au optat să fie acţionari sau investitori la Dinamo” - Mohammad Murad.

Dinamo București a debutat cu o victorie în Liga 2, scor 1-0, contra celor de la Metaloglobus București.​