Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United, deși a anunțat că își dorește să părăsească gruparea din Premier League. Wayne Rooney, jucător de legendă al „diavolilor”, consideră că cel mai înțelept este ca starul lusitan să fie lăsat să plece.

Cristiano RonaldoFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Starul lusitan, în vârstă de 37 de ani, nu a participat la turneele efectuate de United în această vară, în Thailanda şi Australia, din motive personale, şi afirmase că doreşte să părăsească clubul englez, la care a revenit la începutul sezonului trecut.

Conform presei sportive, el ar fi dorit să ajungă la o echipă care va evolua în Liga Campionilor în viitoarea ediţie, Manchester United urmând să joace în Europa League.

Wayne Rooney susține că starul Cristiano Ronaldo ar trebui să fie lăsat să plece de la Manchester United

Fostul mare atacant al lui Manchester United consideră că United trebuie să întinerească lotul pentru a putea fi competitivi în următorii ani, iar Cristiano Ronaldo nu mai este la apogeul carierei.

„Cred că United trebuie să-l lase pe Cristiano Ronaldo să plece.

Nu este vorba despre faptul că n-ar putea evolua într-o echipă a lui Erik Ten Hag.

Ronaldo poate juca în orice echipă și mereu va marca.

Dar eu consider că United nu se poate bate pentru titlu acum, așa că proritar ar trebui să fie să-și construiască o echipă care să fie competitivă în următorii trei, patru ani” - Wayne Rooney, conform Reuters.

Manchester United debutează în Premier League duminică, împotriva lui Brigton.