CFR Cluj a câștigat cu 4-2 meciul disputat acasă împotriva celor de la CS Mioveni, dar campioana „a tremurat” pentru cele trei puncte, după ce nocturna stadionului Dr. Constantin Rădulescu a cedat timp de mai bine de o jumătate de oră.

Dan PetrescuFoto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Problemele au fost rezolvate la timp, ardelenii s-au impus până la urmă, iar Dan Petrescu s-a declarat mulţumit de evoluția jucătorilor săi.

„S-au întâmplat de toate anul ăsta. Dacă pierdeam un meci şi din cauza nocturnei... Mi-a plăcut spiritul echipei, adversarul a dat două şuturi la poartă şi a dat două goluri, dar ce goluri... Nu e bine pentru Scuffet, pentru că dacă eşti portar şi primeşti două goluri din două şuturi...

Dar asta e, s-au mai schimbat jucătorii, nu mai avem aceeaşi stabilitate în apărare, să nu uităm că am venit zece ore din Andorra. Vrem jucători! Nu avem o listă de transferuri, sunt nişte jucători pe care vrem să-i luăm pentru Europa, dar vom vedea”, a declarat Dan Petrescu la posturile care traansmit Superliga.

Cristian Balaj, preşedintele CFR Cluj, a declarat că este convins că problemele nu se vor mai repeta.

„A fost un concurs de împrejurări. Au fost şi intemperiile de azi, furtună, ploaie... Vom face o anchetă internă. În momentul în care am pornit generatorul totul e mers perfect. Sunt convins că nu se va mai întâmpla”, a spus Balaj, citat de News.ro.

Ciprian Deac, fotbalistul echipei CFR Cluj, a declarat că a avut emoţii în momentul în care a cedat nocturna, gândindu-se că jocul nu va continua.

„În ultimele meciuri ne place să trăim foarte periculos şi nu aceasta este echipa CFR pe care o cunoaşte lumea. Trebuie să fie un semnal de alarmă, pentru că aici pretenţiile sunt mari şi nu se acceptă nici un eşec.

Nu ştiu ce se întâmplă, e clar că trebuie să ne trezim, dacă vom continua aşa, nu e bine. Din echipa care primea foarte greu gol, acum toate echipele reuşesc să ne înscrie. Ştiu că toată lumea s-a alăturat de CFR, dar nu scăpaţi de noi pentru că şi anul acesta vom lupta să ieşim campioni. Când s-a stins lumina aveam emoţii foarte mari că nu vom mai continua”, a declarat Deac.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 6 puncte și se află pe locul 4 (golaveraj 6-4), în timp ce CS Mioveni rămâne pe ultima poziție, fără punct (golaveraj 2-9).