Cristiano Ronaldo ar putea juca primul său meci sub comanda noului antrenor al lui Manchester United, Erik ten Hag, după ce atacantul portughez a afirmat că „Regele” va fi disponibil pentru meciul amical de duminică împotriva celor de la Rayo Vallecano, informează Reuters.

Cristiano RonaldoFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Viitorul lui Ronaldo la clubul de pe Old Trafford a fost subiectul unor speculații intense după ce presa britanică a relatat că acesta a spus conducerii că vrea să plece pentru a putea juca în Champions League.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani nu s-a alăturat echipei pentru turneul de pregătire din Thailanda și Australia și nu a fost inclus în lot pentru amicalul pe care gruparea britanică îl va disputa împotriva lui Atletico Madrid, sâmbătă, la Oslo.

În ultimele zile, Ronaldo a apelat la Instagram pentru a tăgădui zvonurile privind o mutare la alt club, lucru care s-a întâmplat și vineri.

O pagină dedicată portughezului a evidențiat absența acestuia din echipă, iar Ronaldo a răspuns în secțiunea de comentarii: „Duminică, Regele joacă”.

Ronaldo mai are un an de contract cu United, iar Ten Hag a declarat la începutul acestei luni că abia așteaptă să lucreze cu căpitanul portughez, care a fost cel mai bun marcator al echipei în sezonul trecut, cu 24 de goluri în toate competițiile.

Manchester United a terminat pe locul 6 în Premier League, a ratat calificarea în Champions League, iar în acest sezon va juca în Europa League.