Mircea Lucescu a împlinit, vineri, 77 de ani, iar Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, i-a trimis un mesaj special de felicitare printr-o scrisoare publicată pe site-ul grupării.

Mircea LucescuFoto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mircea Lucescu pregăteşte Dinamo Kiev din iulie 2020. El a câştigat cu Dinamo Kiev Supercupa Ucrainei în 2020, campionatul şi Cupa Ucrainei în 2021.

Mesajul lui Igor Surkis pentru Mircea Lucescu: Un adevărat mentor în lumea fotbalului

„Dragă Mircea,

În această zi festivă, te rog să primeşti felicitările mele personale şi pe cele din partea întregii familii Dinamo!

Devenind o parte a clubului nostru, ai adus instant o nouă viaţă echipei, i-ai dat un nou impuls, ajutând jucătorii să îşi arate toate laturile talentului lor cât mai bine şi mai rapid posibil. Unind echipa, creând un mecanism stabil, ai reuşit să insufli spiritul de învingători, readucând la Kiev strălucirea cupelor şi medaliilor.

În fiecare zi jucătorii învaţă de la tine, nu eşti doar un antrenor pentru ei, eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului. Ai făcut multe pentru dezvoltarea fotbalului în Ucraina şi nu ne-ai părăsit ţara într-o perioadă dificilă pentru ţară.

În această zi festivă, permite-mi să îţi urez un cer liniştit, sănătate, ani lungi în fotbal şi, bineînţeles, noi victorii şi titluri la conducerea Dinamo Kiev” - mesajul lui Igor Surkis pentru Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a învins dramatic Fenerbahce în turul doi preliminar al Champions League, la finalul unui meci cu scandal.

După momentul în care formația din Ucraina a marcat prin Vitaliy Buyalskyi în minutul 57 golul de 1-0, de supărare fanii lui Fener au început să-i scandeze numele lui Vladimir Putin.