Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United, deși s-a întors la antrenamentele clubului englez. Într-o întâlnire cu antrenorul Erik Ten Hag, portughezul a invocat faptul că are o ofertă de la o rivală a „diavolilor” din Premier League.

Cristiano RonaldoFoto: News Images / ddp USA / Profimedia

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester după ce a fost dat dispărut de United, echipă care nu s-a calificat în Champions League, ceea ce l-a nemulțumit profund pe starul portughez.

Portughezul nu a participat la turneul echipei în Australia și Thailanda, dar a decis să se alăture formației lui Ten Hag pentru moment.

Întâlnire Cristiano Ronaldo - Erik Ten Hag: Portughezul vrea să se transfere la o rivală

Erik Ten Hag a dorit neapărat să vorbească cu Cristiano Ronaldo despre viitorul său la gruparea din Premier League, dar a fost anunțat de portughez că nu vrea să rămână pe Old Trafford.

Ronaldo l-a anunțat pe Ten Hag că o rivală a lui United din Premier League îl dorește, dar portughezul vrea să plece din postura de jucător liber de contract pentru a putea negocia un salariu avantajos.

Conform Daily Mail, Ronaldo nu a dezvăluit cine este echipa interesată de el, însă cel mai probabil este vorba de Chelsea Londra.

Cristiano Ronaldo și zvonurile unui transfer la Atletico Madrid

Cristiano Ronaldo este dispus să renunțe la o mare parte din salariul său doar pentru a juca în Liga Campionilor.

Atletico Madrid ar fi fost interesată de portughez, dar fanii s-au opus mutării.

Bayern Munchen a fost un alt club interesat, dar filozofia echipei nu le-a permis bavarezilor să transfere un jucător ajuns la 37 de ani.

Conform The Sun, Cristiano este dispus să-și micșoreze salariul de la 27 de milioane de euro (cât are în prezent la United) la 14.5 milioane.

Asta ar însemna undeva la 300.000 de euro pe săptămână.​