CS Universitatea Craiova s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League, după ce s-a impus categoric în returul disputat pe stadionul „Ion Oblemenco”, scor 3-0 (4-1 la general), împotriva albanezilor de la Vllaznia Shkoder.

HotNews.roFoto: Hotnews

Echipa antrenată de Laszlo Balint a marcat prin Mateiu ('58), Silva ('62) și Găman ('80).

Cum a arătat CSU Craiova în returul cu Vllaznia: Lazar – Căpăţînă, Papp (Găman ’46), Raul Silva, Bancu – Creţu (Screciu ’77), Mateiu – Gustavo (Roguljic ’65), Baiaram, Ivan (Cîmpanu ’82) – Koljic (Markovic ’65).

„Nu a fost deloc uşor. Mă bucură foarte mult abordarea echipei. Nimic nu e întâmplător, ce s-a întâmplat duminică a fost un semnal pentru noi toţi. Importantă este calificarea. Pentru noi este un moment important. Am mai avut astfel de meciuri, unde am controlat, am avut ocazii, dar astăzi totul s-a derulat aşa cum ne-am propus.

În acest moment nu mă gândesc la meciul cu Zoria Luhansk, mă gândesc laa meciul cu Rapid. Aveam nevoie de victorie, mă bucur că a venit şi la un scor confortabil şi în urma unui joc consistent. Dar de mâine aveam treabă şi trebuie să pregătesc meciul cu Rapid. Această calificare este un punct de plecare pentru ce ne dorim să facem în continuare” - Laszlo Balint la Digi Sport.

De știut:

  • În turul trei al preliminariilor Conference League, CSU Craiova va da peste Zorya Luhansk (Ucraina).
  • România va mai fi reprezentată în această fază a competiției de alte trei echipe: FCSB (vs DAC Dunajska Streda din Slovacia), Sepsi Sfântu Gheorghe (vs Djurgardens din Suedia) și CFR Cluj (vs Shakhter Soligorsk din Belarus).