Fenerbahce a pierdut de-o manieră dramatică calificarea în turul trei preliminar al Champions League, formația turcă fiind învinsă în prelungiri de Dinamo Kiev (2-1), formație antrenată de Mircea Lucescu.

Fanii lui Fener cantand numele lui Vladimir PutinFoto: Captura YouTube

După momentul în care formația din Ucraina a marcat prin Vitaliy Buyalskyi în minutul 57 golul de 1-0, de supărare fanii lui Fener au început să-i scandeze numele lui Vladimir Putin.

Războiul din Ucraina, ziua 155. Cele mai importante evenimente de joi sunt live text pe HotNews.ro.

Mare parte din asistență i-a scandat numele lui Putin, iar UEFA promite că va lua măsuri după acest gest al fanilor celor de la Fenerbahce.

Mircea Lucescu, dezamăgit de gestul fanilor turci

Momentul a fost unul care l-a dezamăgit pe Mircea Lucescu, tehnicianul romând precizând că nu se aștepta la așa ceva. „Nu mă așteptam la asemenea urale, e păcat”, a punctat antrenorul, citat de BBC.

Ahmet Murat Cakar, fost important arbitru turc, spune că UEFA nu va ezita și va lua măsuri după gestul fanilor lui Fenerbahce. „Uralele lui Putin vor provoca mari necazuri”, spune Cakar.

De asemenea, fostul arbitru mai spune că forul european a convocat de urgență Comitetul Executiv într-o teleconferință după cele întâmplate miercuri seara la Istanbul.