Sepsi s-a impus cu 3-1 împotriva celor de la Olimpija Ljubljana (prima manșă din turul al doilea preliminar al Conference League), dar meciul a fost transmis doar pe pagina de YouTube a formației din Sfântu Gheorghe.

Sepsi Sfantu GheorgheFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Covăsnenii nu au înțeles de ce televiziunile au decis să nu transmită partida tur, în condițiile în care echipa a câștigat Cupa și Supercupa României.

„Chiar nu înțeleg de ce atâta dezinteres pentru echipa noastră! De parcă punctele aduse de noi se pun coeficientului Afganistanului, nu României. Urât! Până la urmă, suntem o echipă ce face performanță, am câștigat Cupa și Supercupa, am arătat bine, și cu toate astea ce respect primim? Asta e” - Attila Hadnagy, directorul sportiv al clubului Sepsi Sfântu Gheorghe

Returul dintre Olimpija Ljubljana și Sepsi Sfântu Gheorghe se vede la tv

Manșa retur, care se va juca în Slovenia, va fi transmisă de TVR1 și TVR HD, informează ProSport. Partida va avea loc joi de la ora 20:00.

De la aceeași oră vor evolua și FCSB (vs Saburtalo Tbilisi, 0-1 în tur) și CS Universitatea Craiova (vs Vllaznia, 1-1 în tur). Meciurile vor putea fi văzute probabil pe canalele de sport (DigiSport, Orange Sport și Prima Sport), în timp ce partida dintre Inter d'Escaldes și CFR Cluj va putea fi urmărită doar pe canalul de YouTube al campioanei României.