Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester după ce a fost dat dispărut de United, echipă care nu s-a calificat în Champions League, ceea ce l-a nemulțumit profund pe starul portughez. Chiar dacă urmează să participe la antrenamentele echipei engleze, viitorul fotbalistului în Premier League este incert.

Cristiano RonaldoFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo își respectă contractul cu Manchester United și s-a întors în orașul englez după o vacanță prelungită.

Portughezul nu a participat la turneul echipei în Australia și Thailanda, dar a decis să se alăture formației lui Ten Hag pentru moment, conform Marca.

Cristiano Ronaldo rămâne ferm pe poziții: Vrea să plece de la Manchester United

Fotbalistul lusitan este nemulțumit de faptul că United a ratat calificarea în Champions League și își dorește un transfer, deși a ales să se întoarcă temporar în Manchester.

„Este în intenția atacantului în continuare „să schimbe aerul”.

Viitorul lui Cristiano, în acest moment al perioadei de mercato, este departe de a fi decis.

Dar portughezul nu are nicio intenție să genereze un conflict la club, așa că se va alătura grupului începând de marți” - Marca.

Cristiano Ronaldo renunță la mulți bani pentru a juca în Champions League la Atletico Madrid

În vârstă de 37 de ani, Cristiano este dispus să renunțe la o mare parte din salariul său doar pentru a juca în Liga Campionilor.

În acest moment, Atletico Madrid are cele mai mari șanse să-l înregimenteze pe Cristiano, asta după ce nume mari precum Bayern Munchen și Chelsea l-au refuzat pe atacant.

Conform The Sun, Cristiano este dispus să-și micșoreze salariul de la 27 de milioane de euro (cât are în prezent la United) la 14.5 milioane.

Asta ar însemna undeva la 300.000 de euro pe săptămână.​